Suomen Samojedinkoirayhdistys ry.

Suomen Samojedinkoirayhdistys ry.

 
Playsets. go there
  • banneri-5.jpg
  • banneri-10.jpg
  • banneri-11.jpg
  • banneri-2.jpg
  • banneri-9.jpg
  • banneri-3.jpg
  • banneri-4.jpg
  • banneri-13.jpg
  • banneri-12.jpg

Tervetuloa Suomen Samojedinkoirayhdistyksen sivuille!

Suomen Samojedinkoirayhdistys ry:n päämääränä on edistää puhdasrotuisten samojedinkoirien kasvatusta ja jalostusta Suomessa. Rotujärjestöllä on jalostusneuvonta, joka antaa käytännön ohjeita pentuetta suunnitteleville ja myös pentujen ostajille.

Yhdistys järjestää joka vuosi erikoisnäyttelyn, rekikoirien käyttökokeita sekä kesäpäivät. Rekikoiratoimintaa ja kehäkoulutusta pyritään tehostamaan valjakkotoimikunnan ja jäsenyhdistysten avustuksella.

Vuosittaiseen jäsenmaksuun sisältyy Suomen Samojedinkoirayhdistys ry:n julkaisema tiedotuslehti, Valkoturkki, joka ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja SAMY:n intranetin käyttöoikeus. Jäseneksi voi liittyä täyttämällä kotisivuilla olevan kaavakkeen ja lähettämällä sen jäsensihteerillemme.

Älä epäröi ottaa yhteyttä yhdistyksen hallituksen jäseniin tai alueellisiin yhdistyksiin: kaikki ovat tervetulleita mukaan toimintaan!

Liity jäseneksi

Voit liittyä SAMY:n jäseneksi
täyttämällä kaavakkeen:
Liity jäseneksi

Ajankohtaista 

» Kennelliitto on julkaissut kyselyn suunnitteilla olevasta koirien terveydenhuolto-ohjelmasta ja toivoo siihen paljon vastauksia. Lisätietoa kennelliiton sivuilta

» Suomen Samojedinkoirayhdistys ry onnittelee lämpimästi Kennel Jäähelmeä, om. Kirsi Korpua, Vuolasvirta-palkinnon johdosta sekä

Suomen Kennelliiton Vuoden veteraani 2016 -kilpailussa toiseksi sijoittunutta samojedinkoiraa Talvituuli Peaceful Pearl, om.  Susanna ja Ari Neva!

» Aineisto Valkoturkkiin 1/2017 päätoimittajalle 10.2.2017 mennessä. lisätiedot

» Prof. Hannes Lohen geenitutkimusryhmän uudistettu käyttäytymiskysely kaikenrotuisten ja kaikenluonteisten koirien omistajille jatkuu aktiivisena: Vastauslomake

Edelleen toivotaan runsaasti vastauksia samojedinkoirien osalta!
Katso vastausten tilanne roduittain

» Kasvattaja! Lataa ja tulosta SAMY:n mainos pentupakettiisi: SAMY:n jäsenyys

Päivitetty

13.1.2017 Näyttelykalenteri (intranet)

13.1.2017 Lisätty näyttelyarvosteluja (intranet)

10.1.2017 Tapahtumakalenteri

3.1.2017 Pentulista

8.12.2016 Tiedote jäsenmaksuista