Olet tervetullut jäseneksi

Jäsenmaksuun sisältyy Suomen Samojedinkoirayhdistys ry:n julkaisema tiedotuslehti, Valkoturkki, joka ilmestyy 4 kertaa vuodessa.

Jäsenyyteen liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä:

Emilia Huovinen
Jäsensihteeri
Kauppiaantie 43, 90460 Oulunsalo

Sähköposti: jasensihteeri(@)samy.fi

JÄSENMAKSU:

Jäsen28,00 EUR
Perhejäsen5,00 EUR
Ainaisjäsen280,00 EUR
Liittymismaksu3,00 EUR
Ulkomainen jäsen (ei Suomessa asuva)28,00 EUR
Rekisteröity jäsenyhdistys28,00 EUR

Uusi jäsen tai uudestaan jäseneksi liittyvä ( 28,00€ + 3,00€)

JÄSENMAKSUTIEDOTE:

Kaikki jäsenet saavat laskunsa vuoden viimeisen Valkoturkki-lehden yhteydessä lehteen painettuna. Oman jäsennumerosi voit katsoa Koiramme-lehden tapaan Valkoturkki- lehden takakannesta osoitteen yläpuolelta. Tämä jäsennumero toimii myös laskusi viitenumerona. Perhejäsenen jäsenmaksun voit maksaa varsinaisen jäsenen viitteellä.

Mikäli sinulla on kysyttävää laskutuksesta, otathan yhteyttä jäsensihteeriin: jasensihteeri(@)samy.fi

Liittymisen jälkeen jäsenmaksulasku toimitetaan sinulle sähköpostitse. Seuraathan myös sähköpostisi roskapostikansiota jonne lasku saattaa joskus meistä johtumattomista syistä päätyä.