OLET TERVETULLUT JÄSENEKSI

Jäsenmaksuun sisältyy Suomen Samojedinkoirayhdistys ry:n julkaisema tiedotuslehti, Valkoturkki, joka ilmestyy 4 kertaa vuodessa.

Jäsenyyteen liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä:

Emilia Huovinen
Jäsensihteeri
Kauppiaantie 43, 90460 Oulunsalo

Puh. 044 333 8884
Sähköposti: jasensihteeri(@)samy.fi

JÄSENMAKSU:

Jäsen28,00 EUR
Perhejäsen5,00 EUR
Ainaisjäsen280,00 EUR
Liittymismaksu3,00 EUR
Ulkomainen jäsen (ei Suomessa asuva)28,00 EUR
Rekisteröity jäsenyhdistys28,00 EUR

Uusi jäsen tai uudestaan jäseneksi liittyvä ( 28,00€ + 3,00€)

JÄSENMAKSUTIEDOTE:

Olemme kokeilleet parina vuonna jäsenmaksulaskutusta säästösyistä osittain sähköisenä, sillä yksittäin kirjeenä lähetettyjen jäsenmaksulaskujen kulut ovat kasvaneet vuodesta toiseen. Sähköisessä laskutuksessa laskut ovat lähteneet osalle jäsenistä pdf-tiedostona sähköpostiin. Kokeilu on valitettavasti osoittanut tässä laskutustavassa paljon ongelmia, kun laskuja on jäänyt välille, mennyt roskapostilaatikoihin jne. Näiden asioiden korjaaminen tai valvominen ei ole meidän puoleltamme mahdollista ja tästä syystä olemme päättäneet luopua sähköpostilaskuista.

Kaikki jäsenet saavat laskunsa vuoden ensimmäisen Valkoturkki-lehden yhteydessä. Laskun tiedot painetaan lehteen ja oman jäsennumerosi voit katsoa Koiramme-lehden tapaan lehden takakannesta osoitteen yläpuolelta. Tämä jäsennumero toimii myös laskun viitenumerona.

Mikäli sinulla on kysyttävää laskutuksesta, otathan yhteyttä jäsensihteeriin: jasensihteeri(@)samy.fi

Liittymisen jälkeen jäsenmaksulasku toimitetaan sinulle postitse.

Cart